#41

http://thefishermencomic.blogspot.gr/2018/01/blog-post.html


6 comments:

roungerisart.blogspot.com said...

Λιάκοο!!Γύρνα πίσω στο καρέ 6! Άπλωσε αργά-αργά το χέρι σου και πιάσε το Ζ απ' το συννεφάκι του κοιμισμένου φρουρού! Λύγισε το λίγο, όπως λυγίζεις συνδετήρα και βάλτο μέσα στην κλειδαριά.. Γύρισε το μια-δυο φορές.. Καλή τύχη!!

Unknown said...

Λιάκο, καλά στα λέει ο Konstantinos Roungeris αλλά αν δεν βγάλεις άκρη με το Ζ μην ξεχνάς ότι έχεις ακόμα την φουρκέτα στο μαλλί από το επεισόδιο #3. Όσο για τον φρουρό πέταξέ του λίγη από την καβατζωμένη παραισθησιογόνα μπάρα δημητριακών (δεν μπορεί να μην κράτησες λίγη...) και θα έχεις άπλετο χρόνο να μάθεις να ανοίγεις κλειδαριές! Καλή λευτεριά!!!

Γήινο όνομα: Λάζαρος said...

Ο Λιάκος θα μπορούσε να πιάσει κουβέντα στο φρουρό και να τον οδηγήσει σε υπαρξιακή κρίση, οπότε ο φρουρός, ίσως έχοντας πέσει σε κατάθλιψη γιατί τίποτε δεν έχει νόημα πια, απλά δίνει τα κλειδιά στο Λιάκο κι έτσι γίνεται η απόδραση.
Επίσης, σε πιο, πολύ πιο σουρεαλιστικό τόνο, ο Λιάκος σκάβει την έξοδό του στο χωμάτινο δάπεδο του κελιού με τη βοήθεια του κουταλιού από το Μάτριξ...
Μμμ, τώρα που το ξανασκέφτομαι, θα μπορούσε να τον βοηθήσει η γοργόνα, να του ρίξει από τη θάλασσα κάποιο περίεργο αντικείμενο, κάποια τρίαινα-αντικλείδι ή μια σέξι φωτογραφία της για να δωροδοκήσει το φρουρό. Μάλλον θα σταματήσω εδώ για να μη γράψω έκθαση ιδεών πάνω στην απόδραση του Λιάκου...

Γήινο όνομα: Λάζαρος said...

Έκθεση

Unknown said...

Λιακο βαλε σε εφαρμογή το κλασσικό κόλπο "πτώμα στο κελί" για να ξεγελάσεις το φρουρό, να σου ανοίξει μόνος του την πόρτα. Βήμα 1ο: Χρησιμοποίησε τα άχυρα απο το κρεβάτι και τα ρούχα σου για να φτιάξεις ένα ομοίωμα σου. Βήμα 2ο: Τοποθέτησε το στο πάτωμα του κελιού σε σημειο να φαίνεται απο το παραθυράκι. Βήμα 3ο: Πάρε ενα τούβλο απο τον τοίχο και κρύψου πίσω απο την πόρτα. Βήμα 4ο: Φώναξε δυνατά ¨ΒΗΘΕΙΑΑΑΑ" να ξυπνήσει ο φρουρός, να μπει μέσα να δέι τι σου συνέβη. Βήμα 5ο: Ρίξε του το τούβλο στο κεφάλι να πέσει αναίσθητος. Βήμα 6ο: κλέψε τα ρούχα του και φορεσε τα να μη σε καταλάβουν οι άλλοι Πειρατές. Είσαι Ελεύθερος!!! Πάρε μαζι σου το όπλο για καλο και για κακό και κλείσε την πόρτα του κελιού πίσω σου να μη σε καταλάβουν αμέσως οι Πειρατές. Καλή τύχη!!!!!

Unknown said...

Λιάκο, βρέξε το σαπούνι και τοποθέτησε το μπροστά στην πόρτα. Ρίξε νερό στον φρουρό (με τα πιθάρια) να ξυπνήσει κ να μπει στο δωμάτιο να σου ζητήσει το λόγο. Θα πατήσει το σαπούνι, θα γλιστρήσει κ θα χτυπήσει το κεφάλι. Έτσι θα μείνει αναίσθητος κ είσαι ελεύθερος να φύγεις.yay! Ή μπορείς να φτιάξεις μπόλικη σαπουνάδα, να αρχίσεις το τραγούδι (σα να κάνεις ντουζάκι) για να ξυπνήσει ο φρουρός κ με απορία να κοιτάξει να δει τι γίνεται. Θα δει σαπουνάδα θα μπεί κ εσύ κρυμμένος στη σαπουνάδα θα βγεις από τη φυλακή. Κοπάνα του κ μια με το πιθάρι για σιγουριά!